14 Ocak 2010 Perşembe

amannnnnnnn boş ver modu...


arkadaşım bir rüya görmüş ...ben gözlerim akarak ağlıyormuşum,kucağımda bebeğim....hisleri kuvvetlidir. bilirim.içime bir kurt düştü.sol göğsümde ağrı vardı bir kaç yıldır.kızımın sınıf öğretmenine de 2 hafta önce kanser teşhisi konulunca bütün işaretler bana doktora gitmemi söylemeye başladı.

Neden sevmiyorum hastaneleri.

neden doktora gitmek bana göre değil.

Neden sanki gereksiz bir şey gibi geliyor bana......

bu soruların cevabını bilmiyorum.

dün kızımı kontrole götürdüğümde ,eşimin ısrarlarıyla gittim.

göğsümde kistlerimin olduğunu öğrendim.Soldaki ağrıya sebep olan kist patlamış mı ne haltsa enfekte olmuş ağrıya sebep olanda bu.2 antibiyotik verdi veeeeeeeee bir ağrı kesici.

kullanmaya başladım ilaçlarımı.....

dün ultrasonda o kistleri görünce çok korktum.böyle bir günde böyle bir anda kanser olduğumu da söyleyebilirler di bana zaman durabilirdiiiiii.

kızlarım geldi aklıma.onlara tapu koleksiyonu bırakmaya niyetim yok.ama dilediğini yapabilme özgürlüğü bırakmak istiyorum onlara ...bu özgüveni sağlayacak kadar da yaşamak istiyorum.onları en çok seven varlıktanda böyle erken mahrum kalmasınlar istiyorum.....

3 yorum:

cool cookie dedi ki...

çok geçmiş olsun. İki hafta önce de aynı sebepten ötürü doktordaydım. Masallah sürüyle fibrokistim varmıs...

lemur dedi ki...

benim kistlerimden biri enfekte olmuş.sırtıma yayılan ağrılara sebep oluyor.ve 2 haftada geçmezse biyopsi yapacaklar ilk defa ciddi bir rahatsızlığım oldu.korkuyorum

cool cookie dedi ki...

Güzel haberlerini alırız inallah ciddi bir sey değildir.. sevgiyle!