4 Şubat 2009 Çarşamba

kızıl gölgeler

uyuyunca unuturmuş ya insan.yalan.
hızlıca çıktı evden.monoton hayatından bıkmıştı artık.bir yerden başlamalıydı.
kredi kartının limiti geldi aklına.Etraftakilere aldırmadan sesli bir kahlaha attı.Keyfi yerine gelmişti.Arkadaşını aradı.
"canım ya moralim bozuk biraz.Buluşalım mı"
Kız arkadaşı yoktu pek.Kadınlar onun hep canını acıtırdı.En iyi arkadaşı bile bir gün mutlaka çok kırıcı bir şekilde defol git derdi ona.Hep böyle olmuştu.Bu yüzden kız arkadaş edinmezdi ama kıyafet almak kuaföre gitmek gibi işler içinde mutlaka bir kız arkadaş gerekiyodu.
arkadaşıyla buluştuğunda önce iç çamaşırı satan bir butike gittiler.Süper sexy bir çamaşır beğendi kendine.Pahalı olmasına aldırmadan aldı.Tezgahtar kız sabahın köründe bu kadar sexy bir kıyafet almasından olacak alaycı bir ifadeyle baktı ona.Kadınlar bu yüzdende kızıyorlardı ona
sexy kıyafetler aldığı ve seksi hayatın doğal bir parçası gibi görüp ulu orta konuştuğu için.Evli bir kadınla en uzun dostluğu 1 ay sürüyordu.Mazallah ya kocalarını elinden alırsa.
Şu insan oğlu ne kötü .Oysa oda her kadın gibi sadece bir kişiyi seviyordu.Diğer erkekler umrunda bile değildi.
arkadaşıyla bütün dükkanları dolaştılar ama kafasına göre kıyafet bulamadı.Son girdiği yerdeki kırmızı elbiseyi aldı.Göğüs dekoltesi biraz abartılıydı ama olsun.
yorulmuş ve karnı acıkmıştı.Arkadaşıyla restauranta girdiler.Sahibinin asıldığının farkındaydı ama bu tuhaf bir şekilde hoşuna gidiyordu.Yemekten için hesap ödememek güzel bir ayrıcalıktı.
yemekten sonra kuaföre gittiler.İç çamaşırlarını giydi soyunma odasında,aynada kendine baktı süperdi......
Kırmızı elbiseyide giydi.
Saçlarını siyaha boyattı ,kızıl gölgeler attırdı.
Makyajını yaptırdığında muhteşem olmuştu.Kendini seksi ve mutlu hissediyordu artık.cesaretini toplayıp sevgilisini aradı.Masum bir yemek yemek istediğini söyledi.Dertleşmeye ihtiyacı olduğunu falan.Kız arkadaşıyla bir yerde oturacaktı ordan alırdı onu.
Çok seksiydi .Sevgilisi ona asla karşı koyamazdı.Muhtemelen yemeğin sonu yatak odasında bitecekti.Belki yeniden beraber olabilirlerdi.Belki bir gün karısı yerine onu tercih edebilirdi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ikinci kadınlar :) o kadar bekar erkek varken neden daha ilgi çeker evli erkekler hiç anlayamıyorum.. bir başka kadının evliliğini yıkmanın neresi ilgi çekici,zevk verici anlamıyorum.kadınları kadınlar üzüyor,yıpratıyor,yoruyor.nedir bu kadının kadına kıskançlığı...

lemur dedi ki...

haklısın hayatım.birbiri ile rekabet eden tek varlıkız belkide.