3 Şubat 2009 Salı

Çamur Bebekler

İstese bütün hayatını değiştirebilecek bir güce sahipti...
Evet mutsuzdu,hırpalanmıştı,kırılmıştı...
Ama hayatını böyle olduğu gibi bırakıp gitmek istemiyordu.
Evliliği oyunlarındaki gibi sanıp evlenmişti.
Kocaman mutfak ,nefis yemek kokuları,işten elinde çiçeklerle dönen koca,mutfakta beline sarılan,masa hazırlamaya yardım eden,yemek boyu aşık aşık bakan koca...küçücük genç kızın evlilikten istediği buydu sadece.(Aslında bir çok küçücük genç kızın evlilikten beklediği bu.)
Kendini hizmetçi sanan bir koca,küçük ve beceriksiz gören bir kayınvalide,temizlenmesi gereken kocaman ev,ütülenecek kıyafetler,mecburi sevişme seansları vs. vs....Bunun gibi daha bir çok allahın belası şey demekti evlilik ve asla ona göre değildi.Gençti çok güçlüydü , çekip gidebilirdi.Gitti.Cehennem gibi geçen 1 yılın sonunda boşandı.Kuşlar gibi hafifti.Ama niye tuhaf bir pişmanlık vardı içinde.Şimdi olsa belkide kalıp o hayatı sürdürebilirdi.
Boşandıktan sonra üniversite eğitimini tamamladı.
Göz kenarlarında bir iki çizgi vardı ama hala çok güzeldi.Sexy giyim tarzıyla her ortamda dikkat çekiyordu.dolu dolu güzel bir hayatı vardı.Ama ne zaman hayatı güzel gitse bir erkek mutlaka huzurunu bozuyordu.
Her şeyin yolunda gittiği bir gün o boktan herif çıkmıştı karşısına.Yakışıklı değildi,zengin bile değildi ama aşık olmuştu işte.
Evli insanlarla birlikte olanlara kızmıştı .Anlam veremiyordu onca bekar varken evli bir adamla beraber olan kadınlara.Oysa şimdi oda evli bir adama deliler gibi aşıktı.
Daha en başından biliyordu herifin evli olduğunu.Bilmiyormuş gibi yapmak işine geldi.
Tatillere gittiler.Güldüler.Eğlendiler.Seviştiler.Her şey çok güzeldi.Nerdeyse 1 yıl olmuştu tanışalı.Herif evli olduğunu söyledi.6 aylık bir bebeği vardı.dünyalar tatlısı bir kız bebek.Karısıda çok güzel bakıyordu kızlarına uykusuz kalıyordu.Aslında hayırsızın tekiydi adam haksızlık etmişti karısına.Şimdi kızının ve karısının yüzüne baktıkça pişmanlık duyuyordu. Bu ilişkiyi daha fazla sürdüremezdi.
"Sen çok güzelsin başkasını bulursun nasılsa"demişti ona.
En çokta buna kızıyordu.Erkeklerin hepsi onu duygusuz sanıyordu.onun için hayat yeni bir sevgili bulmaktan ibaret değildiki.O sonsuz huzur istiyordu.Güvende olmak istiyordu.Sevdiği kollar onu sarsın istiyordu.

Hiç yorum yok: