15 Ekim 2009 Perşembe

sünger bob


sonunda bende yaptım.kızımın anaokuluna her gün bir anne yiyecek götürüyor.internette ne yapsam diye gezinirken kızım bu pastaya vuruldu.arkadaşlarına da sıra bana geldiğinde annem sünger bob pasta yapçak demez mi.çocuklar baktım heyecanla benden sünger bob bekliyo.dün sıra bendeydi.yaptım götürdüm.
tabiiii pastacı arkadaş sayesinde.çocuklar bu gün hep beraber sünger bobu yiyeceksiniz dedim. sevinçten havalara uçtular.resimdeki benim yaptığım pasta değil.bu blogtan baka baka yaptım.bir ara kendi çektiğim resmi de koyarım.dün o bıcırıkları yemek duası yaparken video ya çektim.
şöyle bi şeydi "YEMEĞİMİ YEMEDEN EL AÇTIM ALLAHIM SANA. AKIL SAĞLIK DOĞRULUK ,İYİ HUYLAR VER BANA.........Devamını unuttum .ayyyy ne güzel çocuk olmak.............................

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ne güzel çocuk sahibi olmak ve onları mutlu edecek seyler yapabilmek.hatırlıyor musun bizde o çekilmez yerde yemek duası yapardık..insallah senın çocukların bızden daha sanslı olur ve daha guzel sartlarda eğitim görürler canım..SİBELLL

lemur dedi ki...

BİZ BU KADAR SEVİMLİ GÖRÜNMÜYODUK AMA ,asker kışlası gibiydi.tanrımıza hamdolsun,milletimiz varolsunnnnnnn.afiyet olsun.duan için teşekkürler.inşallah dilediğini yapabilme özgürlüğü bırakabilirim onlara.