6 Mayıs 2009 Çarşamba

faili meçhul tecavüz

gazetede okudum bir erkek bebek cesedi bulunuyor.üzeri yorganla örtülü minicik.cesedin annesi 12 yaşında ,babası 80....bu dünyada 80 yıl yaşamış bir insan bu dünyadan hiç mi nasibini almamıştır ki 12 yaşındaki masum bir meleğe tecavüz edebilir.ya hamile kalmasaydı o kızcaz.mavi yorganla örtülü bebek cesedi çıkmasaydı ortaya...tecavüz devam edecekti şüphesiz.düşünsene belki şimdi şu anda sen elinde kahve bunları okurken ,küçücük bir kız çocuğu tüm çaresizliğiyle boyun eğecekti üzerinde 80 yıllık buruşuk bir ihtiyarın debelenmesine.tesadüf sonucu ortaya çıktı bu kokuşmuş iğrenç ötesi olay.bu olayları duydukça artık daha iyi kavradım ki çok tecavüz olayı var özellikle masum çocuklara uygulanan bunları engellemenin bir yolu olmalı.o zavallı çocukları koruyamıyoruz..yok yok gözlerimin önüne geldikçe kafayı yiyecem 80 lik pezevenk ,12 yaşında küçücük ,kendine ne yapıldığını anlamayacak kadar küçük bir çocuğa bunu nasıl yapar.Kendini asması lazım bu insanın .aynada yüzüne bakabiliyomu bu herifler.geceleri rahat uyuyabiliyorlarmı.birde kızına 7 yıl tecavüz eden baba var.biz evlatlarımızı sevmeye bile kıyamazken...pucca bir yazısında eşeği bile miken bir tür bu diyordu erkekler için..tabii bütün erkekleri suçlamak büyük haksızlık olur.adam gibi adamlarda zaten en az bizim kadar belki bizden fazla kızıyor bu sapıklara biliyorum.
Karar verdim artık kendimi bu olaylara adayacağım.Ne yaparım bilmiyorum ama sosyal sorumluluk projelerinde anneleri çocukları, bilinçlendirebiliriz.emily dickınsonun şiirinde dediği gibi bende bir tek tecavüze uğrayan çocuğu bundan kurtarırsam boşuna yaşamış olmayacağım.
bilmediğimiz daha o kadar çok buna benzer vaka vardırki düşüncesi bile beni öfkeşendiriyor.Bu minik çocukları korumalıyız.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

gercekten ıgrenc bır olay

cool cookie dedi ki...

gerçekten insanlıkdışı bir olay. vicdansızlık. Aşağalık adam!!!Kim bilir minik kız dedesi yaşında diye güvenmiştir adam. Ben de çok fena oluyorum böyle haberler duyunca... Çocuklarımızı gerçekten korumalıyız. Tek başına kimseye emanet edilemeyecek kadar değerli onlar.

lemur dedi ki...

keşke bütün çocukları koruyabilsek

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

yapılabilecek birşey bulursan buraya yaz ....

eşşek sıpası dedi ki...

insan sevgisiyle dolup taşıyorum..ama her seferinde böyle birşey duyduğumda diyorum ki kendime, bir insanı öldürmek için çok geçerli bir sebebin olabilir..ben zannetmiyorum o 80 yaşındaki adamı o halde görsem öldürmem..diyemiyorum.

lemur dedi ki...

bazen çok iyi insanların bile öldürmek için haklı sebepleri oluyor.ama öldürmekte çözüm değil aslında .o küçük kızcağız tecavüzcüsünün öldürüldüğünü bilsede artık normal bir insan olamaz.ben buna çok üzülüyorum.keşke her çocuk pamuktan saraylarda büyüse.

Primarima dedi ki...

Nerede olmuş bu iğrenc olay?
Ne çok var bu beyinsizlerden!!!
Beyinleri 80 yasındayken bıle orasında olanlardan!