25 Mart 2009 Çarşamba

fener camiasına bir KİŞİ daha katıldı

aslında fener bahçeli değilim.Ama fenerlilerin bu hasta fanatik hallerine bayılıyorum.2 ay kadar oluyor bir müşterim geldi 25 martta benim oğlanın doğumu var organizasyon yapalım dedi.Ben ona yapabileceğimiz örnekleri gösterirken (mavi yoğunlukta gösteriyorum tabii)benim oğlan fenerbahçeli.Her şey sarı lacivert olsun dedi.


Veeeee büyük gün geldi çattı .Bu sabah çocuğun ailesinden bile önce hastanedeydik.Bebek şekerine kadar her şeyi sarı lacivert hazırladık.Annenin de haberi yok bu arada ona da süpriz yaptık.Yarabbim ne ince erkekler yaratmışsın ...haberimiz olmadı.Adam 2 ay öncesinden eşi ve çocuğu için süpriz karşılama partisi hazırlıyor düşün.


Sonunda Kaan Bartu doğdu.Baktım uzaktan hemşirenin kucağında küçücük bebek kocaman fenerbahçe şapkasıyla geliyor. İnsan böyle mutluluklara şahit olunca duygulanıyor.Bebeği görünce ağlayasım geldi valla.İşimi bu yüzden çok seviyorum.


öğleden sonra da ikiz kız bebeklere 1. yaş kutlaması organize edicez. Çalışma moduna girdim artık.




Bu arada tugbisimm sizi en çok etkileyen kitap demiş ve beni mimlemiş ama buna başka zaman cevap vericem.Bütün kitaplar beni etkiledi.Hatta beni okuduğum kitaplar inşaa etti ama en çok etkileyenini eleyerek bulucam.

2 yorum:

mehbup dedi ki...

Fenerbahçeli olarak sevindim aramıza Kaan Bartunun katılmasına..Dünyaya da hoşgeldin Kaan Bartu...Sizide tebrik ederim yaptığınız organizasyondan dolayı..sevgilerimle..

lemur dedi ki...

teşekkürler..